Morten Korch rosenbowle

 
 

Morten Korch rosenbowle er en aristokratisk gestalt fra de gode gamle dage. Den smukke bowle, er let at lave, hvis man tilgang til masser af hybenroser i nærheden.

Ingredienser:

1 flaske tør hvidvin
1 flaske mousserende hvidvin
eller 1 flaske champagne
sukker
rigeligt med rosenblade

En stor skål fyldes med stærkt duftende rosenblade, som strøs med sukker efter smag og overhældes med 1 flaske tør hvidvin.
Læg en tallerken over skålen, sæt den i køleskabet og lad den trække.
Efter nogle timer sies rosenbladene fra og koncentratet hældes på flasker, som lukkes tæt. Det kan godt stå nogle dage i køleskabet.
Umiddelbart før serveringen spædes op med 1 flaske mousserende hvidvin eller, hvis det skal være ekstra flot, 1 flaske perlende champagne.

Pynt med skyllede rosenblade i bowlen.

 

 
Rosenpigen fra Fyn Anna Ancher rosen Rosen døbes Carl Nielsen rosen TV2Fyn Roser til dronningen
           
Marselisborg Slot Majestæterne Der plantes Hanne i samtale Hanne og slotsgartner Morten Korch rosen
           
Årets rose Årets rose Fredensborg Slot Lise Nørgaard rosen Reformationsrosen Reformationsrosen døbes
 
webdesign: KRAFTnewmedia.dk